Hoe bomen trimmen?

Kettingaandrijving Uitschuifbare paalzaag% 26 Snoeischaar (7'—16') Reis ongeveer 18 inch langs de onderkant van de tak die u verwijdert. Dit is de perfecte locatie voor je eerste snede.

Hoe bomen trimmen?

Kettingaandrijving Uitschuifbare paalzaag% 26 Snoeischaar (7'—16') Reis ongeveer 18 inch langs de onderkant van de tak die u verwijdert. Dit is de perfecte locatie voor je eerste snede. Snijd ongeveer halverwege de tak in stukken. Er zijn veel manieren om zowel de gezondheid als de vorm van een boom te verbeteren.

Het doel van elk is om een boom te creëren met een goede licht- en luchtcirculatie, aantrekkelijke eigenschappen en kracht. De vier meest populaire snoeimethoden voor bomen voor algemeen snoeien zijn kroonuitdunning, kroonverhoging, kroonverkleining en kroonreiniging. Je merkt misschien dat bij elke snoeimethode de kroon van de boom betrokken is. Dat komt omdat de kroon van de boom essentieel is voor het produceren van bladeren voor fotosynthese.

Zonder een sterke en gezonde kroon zal de rest van de boom na verloop van tijd verzwakken. Omdat het niet de bedoeling is om de grootte of vorm van de boom te veranderen, moet het uitdunnen consistent zijn in de hele boom. Verwijder slechts 10 tot 20 procent van de boomtakken van de rand van de luifel. Grote bomen hebben baat bij het verwijderen van einddelen van ledematen met een diameter van 1 tot 4 inch.

Kleine sierlandschapsbomen en fruitbomen kunnen worden verdund door kleinere ledematen tussen ¼ en ½ inch dik te verwijderen. U moet bomen snoeien om de kroon uit te dunnen, zodat de boom er nog steeds volledig ongesnoeid uitziet. Als u uw landschapsarchitectuur aantrekkelijk wilt houden, moet u overwegen om uw bomen te laten bijsnijden en snoeien. Trimmen of snoeien helpt dode of gebroken ledematen te verwijderen en helpt je boom gezond te houden.

De kosten van het trimmen van bomen zijn afhankelijk van verschillende factoren, maar zijn vooral afhankelijk van of u het zelf doet of een professional inhuurt. Lees meer met onze gids voor kosten voor het trimmen van bomen %26.Voor een lijst met vragen die u aan een aannemer kunt stellen, raadpleegt u onze Gids voor het snijden van bomen %26 Trimmen. Nieuwe bomen en struiken kunnen een gazon verlevendigen, maar onjuiste aanplant laat je achter met een plantenkerkhof. Aangezien het trimmen van bomen meer inspanning, apparatuur en arbeid vereist om het werk met zorg te doen, zal uw rekening waarschijnlijk hoger zijn.

Door de basisprincipes van het snoeien van bomen en het snoeien van bomen te kennen, kunt u het grootste deel van dit soort werk misschien zelf afhandelen. Cutting Edge Tree Professionals bedienen het hele State College-gebied van Pennsylvania, inclusief in en rond de gemeenschappen Centre, Lycoming, Clearfield, Dauphin, Juniata, Mifflin, Snyder, Huntingdon en Dauphin Counties. Bomen zoals berk, esdoorn, kornoelje, iep en andere zogenaamde „bloedende bomen” verliezen veel sap na het snoeien in de winter, maar afgezien van het feit dat ze een beetje lelijk zijn, is er geen schade aan de boom toegebracht. Tijdens het actieve groeiseizoen (lente tot herfst) kan het trimmen van uw bomen ze kwetsbaarder maken voor ziekten en minder snel gedijen.

Te veel gebladerte kan ertoe leiden dat bomen topzwaar zijn en gemakkelijker omvallen bij stormen, terwijl vallende takken een huis of planten eronder kunnen beschadigen. Het openen van de luifel om licht en lucht door de hele boom te laten filteren, zorgt voor meer gebladerte en vermindert het risico op ziekten. Het trimmen van de appelboom in je achtertuin lijkt misschien gemakkelijk werk, maar het trimmen van bomen zonder de juiste ervaring en training kan gevaarlijk, zelfs dodelijk zijn. Een zware trim heeft mogelijk geen nadelige effecten op een grote, gezonde boom, maar een boom die onder reeds bestaande stress staat of mogelijk gezondheidsproblemen heeft, kan onherstelbaar worden beschadigd door te veel luifel te verwijderen.

Naast het trimmen van een boom, zijn gecertificeerde boomkwekers in staat om de boom holistisch te evalueren om de best mogelijke zorg te bieden. Aan de andere kant moeten fruitbomen jaarlijks worden gesnoeid, terwijl de meeste groenblijvende bomen jaren zonder trim kunnen gaan. In samenwerking met het American National Safety Institute (ANSI) heeft de TCIA uitgebreide richtlijnen ontwikkeld voor boomverzorging en -beheer.

Leave Reply

Required fields are marked *