Waar hedgefondsen investeren?

Een hedgefonds kan beleggen in alle grond, onroerend goed, derivaten, valuta's en andere alternatieve activa. Beleggingsfondsen moeten daarentegen meestal vasthouden aan aandelen of obligaties.

Waar hedgefondsen investeren?

Een hedgefonds kan beleggen in alle grond, onroerend goed, derivaten, valuta's en andere alternatieve activa. Beleggingsfondsen moeten daarentegen meestal vasthouden aan aandelen of obligaties. Om beleggers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over waar ze hun geld kunnen neerzetten, analyseerde WalletHub de deponeringen van meer dan 400 beste hedgefondsen, waarbij hun grootste deelnemingen, nieuwe posities, recente exits en meer werden geïdentificeerd. Je kunt het hieronder allemaal bekijken, inclusief een overzicht van de namen die miljardair-aandelenplukkers - van Warren Buffett tot George Soros - tegenwoordig de voorkeur geven.

Als u ook nieuwsgierig bent om te zien hoe miljardair-investeerders zoals Warren Buffett, Carl Icahn en Bill Ackman tegenwoordig hun geld verdienen, bekijk dan de volgende infographic. Je vindt de top drie holdings van 12 grote miljardairs, plus een overzicht van de aandelen die ze de laatste tijd hebben gekocht en verkocht. Om de lijst „Meest populaire aandelen” samen te stellen, hebben we elk van de posities van de meer dan 400 fondsen bekeken, de posities voor hetzelfde aandeel opgeteld en de aandelen gerangschikt op basis van hun totale waarde van het bezit. Hedgefondsen bundelen geld van beleggers en beleggen in effecten of andere soorten beleggingen met als doel een positief rendement te behalen.

Hedgefondsen zijn niet zo zwaar gereguleerd als beleggingsfondsen en hebben over het algemeen meer speelruimte dan beleggingsfondsen om investeringen en strategieën na te streven die het risico op investeringsverliezen kunnen vergroten. Hedgefondsen zijn beperkt tot rijkere beleggers die zich de hogere vergoedingen en risico's van beleggen in hedgefondsen kunnen veroorloven, en institutionele beleggers, waaronder pensioenfondsen. Fondsen van hedgefondsbeheerders moeten ook beleid en procedures invoeren om het liquiditeitsrisico van het fonds te beheren, zodat fondsbeleggers geen onnodige moeilijkheden ondervinden bij het inwisselen van hun rechten van deelneming. Een consistente, wereldwijde benadering van registratievereisten voor hedgefondsbeheerders en een reeks zelfregulerende best practices volgens industriestandaard vormen de basis van een effectief regelgevingskader voor hedgefondsen.

Een bekende opzet wordt „2 en 20” genoemd, waarin aandeelhouders een jaarlijkse vergoeding betalen van 2% van hun investering in het fonds en 20% van de winst van elk jaar boven een vooraf ingesteld percentage. Zelfs fondsbeheerders die dezelfde strategieën in dezelfde periode toepassen, hebben sterk uiteenlopende rendementen behaald, wat het verhoogde risico van hedgefondsen aantoont. Zowel beleggingsfondsen als hedgefondsen rekenen een jaarlijkse beheersvergoeding op basis van activa, ook wel bekend als een kostenratio of adviesvergoeding. Hedgefondsen geven beleggers daarentegen over het algemeen een schema K-1 uit, dat veel complexer kan zijn om te navigeren en mogelijk de hulp van een belastingprofessional nodig heeft.

Eén ETF, de Global X Guru (GURU) en een startup, Titan, beweren zelfs dezelfde strategieën te volgen als geselecteerde hedgefondsen. Transparantie stelt beleggers in staat om hun deelnemingen in het fonds goed te evalueren en stelt toezichthouders in staat toezicht te houden op de opbouw van risico's. Terwijl het doel van een regulier beleggingsfonds is om het rendement van de totale aandelenmarkt of een deel ervan te verslaan, streven hedgefondsen ernaar absoluut positieve rendementen te behalen, wat betekent dat winsten die in de loop van de tijd niet aan een bepaalde benchmark zijn gekoppeld. Maar de waarheid is dat de meeste hedgefondsbeleggers de afgelopen 20 jaar beter af zouden zijn geweest om in een indexfonds te beleggen, vooral nadat ze rekening hadden gehouden met de hogere vergoedingen die hedgefondsen eisen.

U kunt ETF's, beleggingsfondsen en fondsen van fondsen vinden die vergelijkbare strategieën gebruiken als hedgefondsen, zoals short selling of beleggen met hefboomwerking, zegt Brewer. Daarom dekken zelfs's werelds beste investeerders hun weddenschappen af door kapitaal toe te wijzen aan verschillende segmenten van de economie. Omdat geaccrediteerde beleggers over aanzienlijke financiële middelen beschikken, gaat de gedachte dat ze kunnen deelnemen aan riskantere investeringen, zoals hedgefondsen, en kunnen ontsnappen aan potentiële verliezen, meestal ongedeerd. U kunt de disciplinaire geschiedenis, vergoedingen en beleggingsstrategie van een hedgefondsbeheerder bekijken door te kijken naar hun formulier ADV.

De Asset Manager Code bevat een reeks wereldwijd toepasselijke ethische en professionele normen voor bedrijven die activa beheren, waaronder hedgefondsen. Bovendien verdienen hedgefondsbeheerders vaak honderdduizenden dollars per jaar, maar er zijn velen die miljardairs zijn. .

Leave Reply

Required fields are marked *